In een oud huis is het altijd puzzelen hoe je iets moderns kunt integreren. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe keuken kwam via via de naam van Yoep voorbij. Vanaf het moment dat wij telefonisch contact hadden, was hij enthousiast en meedenkend over wat wel en niet mogelijk was. Hij luisterde goed naar onze wensen en schakelde snel in wat eventueel mogelijk was. Zijn enthousiasme heeft ons over de streep getrokken om met hem verder te gaan en door hem de nieuwe keuken te laten plaatsen.

Naast zijn enthousiasme is zijn precisie heel fijn, zeker bij het plaatsen van iets nieuws in een oud huis. Advies over kleur, vorm, materiaal en duidelijkheid over wat echt wel en niet kan, heeft geresulteerd in een prachtige keuken waar alles in precisie is afgewerkt. Een persoonlijke maar toch zakelijke insteek van zijn kant heeft ons doen besluiten dat bij een volgende interieuropdracht Yoep de eerste is die wij bellen.

Wouter en Corinne - Oktober 2023 - Keuken op maat in Leiden

Een nieuwe keuken, met een spannend ontwerp. Dat dit een maatwerk specialist vroeg, werd ons al snel duidelijk.

Studio Nest adviseerde ons Yoep Roth. En niet voor niets. Yoep ging vanaf het eerste moment, consciëntieus te werk. Materiaalkeuze, details voor de indeling, het inmeten; het ging allemaal erg precies.

Yoep communiceert transparant, is creatief bij lastige technische situaties, houdt zich aan zijn planning maar bovenal; hij heeft onze keuken zeer hoogwaardig gemaakt en geplaatst. We zijn er hartstikke blij mee.

Martha & Martijn - September 2023 - Keuken en diverse kasten op maat in Amsterdam

Toen wij ons Zaans monumentale huis aankochten wisten wij direct, dit huis verdient maatwerk! Via via kwamen wij terecht bij Yoep. We hadden een Pinterest bord voorbereid, waardoor Yoep direct een idee van de wensen kreeg. Met zijn vakmanschap, kennis van materialen en duidelijk overleg ontstond onze droomkeuken in schets. Wij konden pas vrij laat definitief akkoord geven voor realisatie, maar ook hier liet Yoep zich van zijn beste kant zien. Binnen 4 weken was de keuken gereed waardoor hij 2 weken na de sleuteloverdracht geplaatst kon worden!

De kwaliteit en uitvoering is nog mooier geworden dan we durfden dromen. Ons huis komt uit 1704 waardoor niet alles even recht loopt. Tot op de mm sluit alles perfect aan. De rondingen, het tegelwerk op het eiland, de afwerking van de nis en het hangende kastje, het doorlopen van de houtnerf over het hele eiland zijn details waaruit het vakmanschap van Yoep blijkt. Maar ook de installatie van de apparatuur en het blad verliep vlekkeloos. Kortom. Heel tevreden en elke dag blij als we onze keuken inlopen.

Shanna & Robby - Juli 2023 - Keuken op maat in Krommenie

Zeer tevreden over Yoep’s vakmanschap en natuurlijk over de kwaliteit van de keuken!! Yoep is zeer meedenkend en heeft er voor gezorgd dat onze keuken uiteindelijk nog strakker is geworden dan we hadden uitgedacht.

Jordi & Patricia - Juli 2023 - Keuken en diverse wandkasten op maat in Assendelft

Wij lieten voor onze nieuwbouwwoning Yoep een keuken op maat ontwerpen. De communicatie met Yoep verliep prima. Over het ontwerp- en bouwproces is Yoep duidelijk en hij houdt zich aan zijn afspraken.

Yoep heeft veel ervaring en komt in het ontwerpproces met veel goede tips, zowel esthetisch als praktisch. Met het eindresultaat zijn we erg tevreden: de keuken is mooi, praktisch (met veel kastruimte) en fungeert als sociale ontmoetingsplaats rondom het kookeiland.

Nienke & Jeroen - December 2021 - Keuken op maat in Amsterdam

Toen ik Yoep voor het eerst ontmoette had ik na enkele minuten direct door dat dit een vakman moest zijn. De passie die hij uitstraalt en hoe hij praat over zijn product maakte dat mijn besluit om Yoep mijn inbouwkasten te laten maken gemakkelijk was.

De werkwijze van Yoep (secuur, vriendelijk, flexibel en kennis van zaken) is zeer prettig en leidt uiteindelijk ook tot een fantastisch eindresultaat. Daarnaast is hij ook absoluut niet beroerd om na installatie nog mee te denken of om hulp te bieden indien nodig.

Alle kasten (vooral in de hal) vallen direct op en iedereen vindt ze prachtig. Zelfs zo prachtig dat mijn overbuurman na het zien van de kasten direct Yoep de opdracht gaf om ook voor hem aan de slag te gaan. Dit zegt denk ik genoeg. Ik ben niet van plan om op korte termijn te gaan verhuizen maar één ding staat vast: er worden weer Yoep Roth kasten ingebouwd. 😊

Dennis - Februari 2022 - Diverse wandkasten op maat in Amsterdam

Voor ons nieuwbouwhuis in Den Haag waren wij in de gelegenheid om een op maat gemaakte keuken te laten maken, en via onze binnenhuis adviseur zijn we in contact gekomen met Yoep.

Dat was een hele prettige ervaring: Yoep denkt mee, schakelt snel, brengt zijn eigen ideeën en overwegingen in, gebruikt materialen van de hoogste kwaliteit en let goed op alle details. Vanaf het begin heeft het voor ons als een gezamenlijk traject aangevoeld waarbij we samen uiteindelijk tot het beste ontwerp zijn gekomen.

Yoep is transparant in zijn ontwerpproces, de stappen die hij zet en de tijdslijnen, waardoor er gedurende het traject geen verrassingen waren. Uiteindelijk hebben we zoveel vertrouwen gekregen dat we naast de keuken, ook met Yoep in gesprek zijn gegaan over een kast in de huiskamer, een op maat gemaakte bank en een garderobekast.

Alle objecten zijn met de hoogste kwaliteit en zorgvuldigheid bij ons geïnstalleerd, zodat wij nu met een heel prettig gevoel in onze nieuwe woning zitten.

Huibert-Jan & Wan-Len - Augustus 2021 - Keuken en kasten op maat in Den Haag

Yoep heeft creatieve ideeën, praktische oplossingen en is zeer secuur. Hij heeft goed geluisterd en meegedacht. Door zijn vakmanschap en de prettige samenwerking hebben wij een prachtige keuken waar we erg blij mee zijn.

Laura & Boudewijn - Juni 2021 - Keuken op maat in Wormer

Tijdens de bouw van onze nieuwbouwwoning in Amsterdam heeft Yoep Roth ons van onze prachtige luxe maatwerk keuken, garderobekast, inloopkledingkast en bedwand voorzien.

Na het eerste ontwerp door een derde partij was er alle tijd en aandacht voor het doornemen van de keuzes en details zoals kleuren, afmetingen en materiaal, maar ook de kostenaspecten hiervan. Yoep was erg laagdrempelig bereikbaar, stelde zich flexibel op en kwam zelf met goede oplossingen waar wij nog niet aan gedacht hadden.

Ook tijdens de plaatsing was er een prettige relaxte sfeer ondanks dat dit toch een spannende tijd is. Yoep is een echte vakman, erg betrouwbaar en het is prettig met hem samen te werken. Heel erg bedankt nogmaals!

Maud & Maurits - September 2020 - Keuken en kasten op maat in Amsterdam

Wat Yoep uniek maakt is dat hij vakmanschap en kwaliteit combineert met uitstekende communicatie. Zijn plannen zijn altijd gedetailleerd uitgewerkt, hij denkt mee en is realistisch. Het is altijd spannend als je ideeën werkelijkheid worden, maar onze verwachtingen worden keer op keer overtroffen.

Alle projecten die Yoep tot nu toe voor zijn rekening heeft genomen (keuken, garderobekasten en wand/tv-meubel) staan jaren later nog steeds als een huis; een investering in woongenot!

Jerome & Annelies - Juni 2020 - Keuken op maat in Muiden

We zijn heel blij met onze kasten, ze passen perfect in onze ruimte en zijn echt goed afgewerkt. Yoep kan goed luisteren naar wat je wilt en komt altijd met de juiste oplossing. Materialen zijn van goed kwaliteit en zelfs na jaren ziet het goed uit en werkt alles goed. Hij is altijd de eerste die wij willen bellen voor meer werk.

Wouter & Aleksandra - Maart 2020 - Kledingkast op maat in Krommenie

TODO Lorem ipsum

Mark & Ed - Februari 2020 - Keuken en diverse kasten op maat in Alkmaar

TODO Lorem ipsum

Hanneke & Willard - December 2019 - Keuken op maat in Amsterdam

Na de koop van ons huis was één van de grootste wensen een nieuwe en vooral ook grote keuken. Daar hadden we duidelijke ideeën over. Bij verschillende keukenwinkels werd begripvol naar die ideeën geluisterd, alleen werd vervolgens alles aangepast naar hetgeen beperkt mogelijk was. Onze ideeën werden dus gestandaardiseerd.

Via een vriend kwamen we daarna in contact met Yoep. Toen bleek ineens alles mogelijk en sterker nog, Yoep wist de ideeën vorm te geven met zijn inzichten tot een prachtige keuken.

Peter & Karen - September 2019 - Keuken en diverse kasten op maat in Amersfoort

Dankzij onze buren kwamen wij in contact met Yoep Roth. Vanaf het eerste moment konden wij goed met hem van gedachten wisselen.

De door hem geleverde kasten bevallen ons reuze en gemaakte afspraken werden keurig nagekomen. Met gepaste trots laten wij aan ons bezoek deze kamer zien.

Bernard & Anne - Juni 2019 - Diverse inloopkasten op maat in Overveen

In 2019 voor ons nieuwbouw appartement een kast op maat bij Yoep laten maken. Samen het ontwerp opgesteld waarbij Yoep goed meedacht aan onze wensen en bijvoorbeeld de ingefreesde handgrepen aandroeg waar we nog steeds blij van worden.

Afspraken werden goed nagekomen, prettige directe communicatie en Yoep werkt erg netjes en nauwkeurig.

Wij zijn zeker tevreden over het eindresultaat. De kast is een blikvanger gebleken die nog met regelmaat wordt bewonderd!

Rob & Jillian - April 2019 - Wandmeubel op maat in Amsterdam

Na een jaar of vijf zijn we nog steeds erg blij met het dressoir, waar we elke avond uitzicht op hebben in onze woonkamer. Hij is mooi in zijn hoofdvorm en in zijn details, en de afwerking is superstrak. Ook de samenwerking was prettig. Onze wensen werden gehoord en er werd goed meegedacht over hoe die wensen vorm te geven.

Boudewijn & Sofie - December 2018 - Dressoir op maat in Den Haag

Yoep is een vakman met een scherp oog voor detail. Hij heeft onze wensen vertaald naar een zeer mooi ontwerp en uitvoering. Wat we ook fijn vonden is dat hij goed adviseerde over materiaalkeuze en hoe de materialen zich houden in de loop der jaren. We zijn zeer blij met onze keuken en de prijs/kwaliteit verhouding is erg goed!

Pieter & Mari - Maart 2018 - Keuken op maat in Amsterdam

Vrij snel kwam ik er achter dat het lastig zou worden om naar volle tevredenheid een ‘fabriekskeuken’ te bestellen. Ook leek mij de winst marge op feitelijk een paar plankjes van geperst hout aan de hoge kant. Via-via kreeg ik Youp door als ‘de perfecte’ keukenbouwer / meubelmaker. “Er is niemand die preciezer werkt dan Youp”, zo kreeg ik door.

Toch vond ik het spannend om de opdracht toe te vertrouwen aan een onbekende. Maar dat gevoel vervloog vrij snel nadat ik met eigen ogen gezien had welke kunstig mooie meubels hij reeds gemaakt had.

Wat een specialist en vakman: al jaren maakt de keuken mij blij als ik er naar kijk. Na jaren géén speling of afwijking waar te nemen. Een betere kwaliteit is er niet. Dank Youp.

Maurice & Guylène - December 2016 - Keuken op maat in Amsterdam