Over Yoep

Sinds 2012 ontwerpt en maakt Yoep Roth keukens en meubels op maat. Met een passie voor houtbewerking en industrieel ontwerpen vindt hij het interessant en uitdagend om samen uw wensen te realiseren.

Als meubelmaker met een specialisatie in keukens, wil hij ideeën zo goed mogelijk ontwikkelen. De praktische en esthetische kwaliteiten staan vaak met elkaar op gespannen voet. Designkeuzes kunnen het beste worden afgewogen als zowel de zichtbare én de onzichtbare eigenschappen van materialen duidelijk zijn. Yoep vindt het mooi om u hierin als klant te adviseren.

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en installeren van keukens op maat en bijpassende wandmeubels. Het gehele proces voeren wij in eigen beheer uit. Hierbij heeft u het gemak van één aanspreekpunt. Voor speciale onderdelen werken wij met vaste partners.

Samen brengen we de eerste 3D tekeningen naar een hoger niveau. Alle details worden met u afgestemd, zodat het perfect in uw woning past en optimaal is in het gebruik. Daarna gaan we aan de slag in de werkplaats.

Ieder onderdeel maken wij specifiek op maat. Wij houden rekening met speciale details. Zo zijn lades bij maatwerk keukens doorgaans dieper. En maken wij bepaalde zaken, denk aan de achterwand van een kookplaat-met-afzuiging kast, demontabel. Zodat u er altijd nog bij kunt, mocht dit in de toekomst nodig blijken.

Van het symmetrisch uitlijnen van de fronten, tot aan het afstemmen van de kleinste details; dit alles behoort tot de mogelijkheden. Graag vertellen wij u over de meerwaarde en de kosten-baten afweging van maatwerk meubels en keukens.

Interieuradvies voor de gehele woning?

Zoekt u een gespecialiseerde interieurontwerper die uw complete woning kan inrichten? Inclusief het badkamerontwerp tot en met de keuze van de gordijnstof? Laat het ons weten, dan brengen we u in contact met een van onze partners.

Wij werken samen met: